Източник: Иван Ерменков
fallback

Отказалият се наскоро от футбола Благой Георгиев потвърди, че се развежда със съпругата си Есмер Омерова. От няколко седмици Джизъса обикаля родните чалготеки и се наслаждава на женското внимание. С Есмер на няколко пъти се разделяха, като причина за това се сочеше фриволното му поведение, явно този път събиране няма да има.

"Разделени сме. Разводът е по взаимно съгласие. Няма смисъл да се караме и да правим скандали и интриги, все пак имаме общо дете. Детето ще живее с майка си. Никога не съм си представял, че някое дете може да живее разделено с майка си", заяви футболистът в "Папараци".

"Имам 3 деца, без които не мога да живея и ги обичам най-много на света", сподели Георгиев. И допълни, че е в добри отношения с майките на трите му деца – гимнастичката Христина Витанова и Есмер Омерова.

Според него причината за раздялата не се крие в трети човек.

"Вътре в себе си никога няма да си простя, че трите ми деца живеят без мен", сподели още Благой.

С Есмер те сключиха брак през 2015 г. на пищна церемония, а от връзката си имат син на година и половина. Георгиев има още две деца от връзката си с Христина – Йоанна на 7 г. и Давид, който скоро ще навърши 5 години.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ТОТО

преди 6 години

Благо, някой ден няма да ти става вече, брат, и няма да има кой 2 филии хляб да ти намаже, ще си останеш в самота...Не, че татарката е много харна, ама и ти си мега зле-то.Поне гледам, че не си загубил доброто си настроение, така е, трябва да се пада с достойнство...Продължаваме напред, хаха

13

...

преди 6 години

Бати смешника!

12

bluesky1

преди 6 години

Това ли го..ве...до си беше издраскало инициалите върху една от стените на Колизеума в Рим....

fallback