Снимка: Reuters

Няма идеални хора, звездите, които се къпят в слава също го доказват. Някои дори са определяни като диктатори в модата и красотата, но и те имат по някой и друг скрит дефект.

И не става въпрос за малко по-голяма уста, издадена брадичка или леко по-къси крака, а за аномалии, които са класифицирани в учебниците по медицина, пише сп. Story.

Меган Фокс – деформирани палци

Сочената като една от най-красивите актриси не е напълно идеална. Меган е родена със заболяване, което е деформирало палците на ръцете ѝ. Нарича се брахидактилия и при него въпросните пръсти растат по-бавно от другите, имат вид на бухалки, а ноктите на тях изглеждат недоразвити, къси и широки. Въпреки че палците ѝ са напълно функционални, актрисата се притеснява от този дефект. Тя се старае да не излага на показ ръцете си, рядко слага ярък лак и нееднократно е молила фотографи да не снимат отблизо палците ѝ.

Лили Алън и Хари Стайлс – трето и четвърто зърно на гърдите

Английската певица има трето зърно на гърдите си. То е малко, прилича на голяма бенка и се намира малко под лявата ѝ гръд. Лили се забавлява с дефекта си и го е показвала и пред обективите на фотографи, и в телевизионен ефир. „То се втвърдява при допир“, издава тя за малформацията си.

Певецът Хари Стайлс пък има четири зърна на гърдите си, което призна в интервю. Около 2-3% от хората по света са с генетичната аномалия допълнителни зърна. В Средновековието обаче не са гледали с добро око на нея – такива жени са били смятани за вещици и изгаряни на клада.

Вижте останалите звезди, които имат дефекти в Tialoto

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase