Снимка: Иван Ерменков/клуб The 1 Exclusive

Най-нашареният с религиозни татуси футболист - Благо Георгиев, готви пътуване до Атон, където да се покае. Джизъса се развежда с Есмер, въпреки че не искал да се разделя с жена си заради своята дълбока набожност.

Според неговия мироглед разбиването на църковен брак е много близко до голям грях. В крайна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със съпругата си, но трябва да потърси опрощение за това, пише "България днес".

Ето защо ходещият Иконостас планира на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да си излее душата и да потърси опрощение на постъпките си от светите монаси.

Иначе Благой ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята, с която ще се разведат по взаимно съгласие. Придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва. Той е оценяван на около 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което футболистът започна с жена си, е клиника за естетична хирургия.

"Наистина Благо ще се развежда. Той ще осигури и Есмер, и сина им Елай", заяви неговият PR Атанас Лазаров.

Конфликтите между Благой и Есмер бяха нещо обичайно в бурната им връзка, като най-често те бяха свързани с посещенията му у нас и турнетата в столичните чалготеки. Където бръмчалките не пропускаха шанса да се възползват от "слабите му ангели".

Есмер е много ревнива и дебнеше из социалните мрежи и българските медии какво прави благоверният й и с ужас откри, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на чужди жени. Точно това стана и причина Джизъса да спре временно своя Instagram, за да не бъде допълнително шпиониран.

След взетото решение за развод той отново се завърна в социалните мрежи.

Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им приключва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев потвърди, че нещата отиват в тази посока, след като на въпрос защо жена му е изтрила всичките им общи снимки, отговори, че явно вече не й е симпатичен.

Напоследък футболистът е забелязван все по-често в компанията на дизайнерката Миглена Каканашева. Дали обаче имат връзка или само излизат заедно засега не става ясно.

Есмер от своя страна също вече е преодоляла развода и се хвали с букети от таен обожател в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase