Снимка: Личен архив
fallback

Герасим Георгиев-Геро разказва, че жена му Цвета не ревнува от Стефания Колева, която е негова екранна съпруга в най-новия сериал "Полицаите от края на града".

"Със Стефания имаме интимни сцени, но не са с червена точка. Нормално, все пак сме семейство. Чувствах се много добре в нейната компания. Едно от най-хубавите неща, които ми се случиха в сериала е, че си партнирам с нея - прекрасна актриса и жена.

Щастливец съм, че точно тази красавица ми се падна за моя съпруга. Жена ми, Цвета, приема всичко съвсем нормално. Ние сме отишли да вършим работа, а не да правим глупости. Тя е наясно с това и отдавна е свикнала с тези работи", казва Геро в интервю за Love style.

Актьорът разкрива, че е имал сблъсък с представители на органите на реда в реалния си живот. Спирали са го катаджии, когато е правил нарушения. И той си е плащал глобата.

"Вече обаче съм от кротките шофьори, гледам да спазвам правилата на движение. Иначе често са изявявали желание да ги запознавам с адреналинките. Казвам им обикновено, че не ги возя в багажника и не живеят у нас", смее се актьорът.

А за дъщеря си Йохана, която уж не му се ще да тръгне по неговите стъпки, не крие, че хвърлил пъпа й в киностудиото "Чинечита" в Рим, докато бил в Италия миналата година.

"Може обаче тя да стане режисьор? И един ден и мен да ме режисира, нищо не се знае", смее се Геро, който казва, че да си артист в България - не е лесна работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Дацо

преди 6 години

Едва изгледах половината от първата серия на този прехвален филм.На такава тъпотия не бях попадал скоро ! Пълна излагация !

2

Чоки

преди 6 години

Щастие в семейството и успехи в работата желая на г-н Герасимов и го моля да не преиграва в господарите изглежда тъпо .

1

Анонимен

преди 6 години

"Геро: Щастливец съм със Стефания Колева!"---Е, де! Е, де! Не си само ти щастливец със Стефания Колева. Има и други щастливци. И не само със Стефания. И с Мира, и с Мира ...

fallback