Снимка: Личен архив
fallback

Тенорът Хосе Карерас ще зарадва българската публика с още един впечатляващ и изключително въздействащ концерт, но този път в най-голямата зала у нас - "Арена Армеец".

Датата е 21 октомври, а патрон на грандиозното събитие е самият Христо Стоичков, който ще се прибере в България специално за историческия музикален спектакъл на Маестрото.

Единият от знаменитите "Трима тенори" ще излезе отново пред многобройните си почитатели у нас, въпреки че е разредил до максимум участията си на голяма сцена.

Изненадващата визита на Хосе Карерас в София е още едно доказателство за дългогодишното приятелство и дълбоко уважение, което свързва великия тенор и Христо Стоичков.  

Освен най-популярните изпълнения от репертоара на легендарния златен глас, в концерта ще се включи и новата оперна сензация на България – Росен Ненчев. Той е на 36-години, също е тенор и е един от 22-мата избрани от цял свят във втория майсторски клас на Хосе Карерас.

Концертът на Хосе Карерас в София е на 21 октомври в "Арена Армеец". Билетите за събитието са на цени от 70 до 180 лв. и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Пелето от Котбус

преди 6 години

Обаче бат Гон Зо игра у ,, Рен,, ...

3

Един

преди 6 години

Тоя в Испания е много известен. Викат му испанския Миле Китич.

2

Иванов

преди 6 години

Ицо поне е уважаван 100 пъти повече отколкото Б. Борисов сред чужденците.

fallback