Снимка: архив, Reuters
fallback

Любовта и привличането между Дженифър Анистън и Джъстин Теру дотолкова са изчезнали, че двамата не правели секс близо година.

"Те спяха в различни спални в редките случаи, в които се озоваваха под един покрив", разкри източник пред RadarOnline.

По думите му, Анистън напълно се отказала да вкара в леглото си своя съпруг, който вечно се оправдавал, че е изморен и стресиран. На нея ѝ писнало да се опитва да го съблазни.

"Липсата на желание за секс с Дженифър бе една от основните причини, поради която Джъстин прекарваше много време в Ню Йорк. Дженифър се надяваше искрата отново да се разпали помежду им, когато са на едно място, но това така и не се случи", добави информаторът.

Двойката призна, че се разделя на 15 февруари тази година след двегодишен брак. Хора от обкръжението на звездите разкриха, че малко след празниците двамата са имали грандиозен скандал заради нещо дребно, който ескалирал с изнасянето на Теру на хотел.

Вижте още новини в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

:)))

преди 6 години

В предишна публикация на тази тема,имаше един кандидат за Анистън от Перник.Та ако толкова сайта тъжи за липсата и на сексуален живот може да ги свърже.

16

Анонимен

преди 6 години

След развода си с Брад Пит тя доста мъже съблазни но само за по веднъж.Никой не успя да задържи.А с Теру връзката си беше сделка,те дори нямат официален брак.

15

П.Петров

преди 6 години

Тоя джъстин явно залита към ЛЕВИЯ БРЯГ! Но и дженифър не изглежда да е ДАЩНА! Така че, каквото повикало такова се обадило!

fallback