Източник: Facebook
fallback

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, претърпя коренна промяна за няколко години. Когато влезе в бенда на шоумена тя бе меко казано пълничка, но от тази визия вече няма и помен. В последните месеци преди да напусне Слави вече бе започнала промяната и тя отслабваше със скоростта на светлината.

Още тогава феновете ѝ започнаха да се притесняват, че в стопяването на фигурата ѝ няма нищо здравословно.

В момента певицата има спорадични участия, а хората в клубовете трудно я разпознават. Слаба, нашарена с татуси, а в лице трудно можеш да я познаеш – изпита, но с напомпани устни, които стоят неестествено. И се открояват болезнено...

От скромното ѝ навремето облекло също няма спомен. В момента тя залага на някаква дарк визия, с нашийници, които са подходящи повече за еротични филми със садо-мазо елементи. Роклите са ѝ по-скоро разкриващи, отколкото сценични. А феновете с право си задават въпроса "Това Грахич ли е?".

Как изглеждаше преди вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимно

преди 6 години

Като чета коментарите ми става кофти за момичето. Толкова хейт към едно момиче, а като се замислите това, което е сега е заради вашия хейт! А за вас в действителност е била дебела, ами не, не беше дебела. Гледала съм всяка вечер "Шоуто на Слави" и когато я даваха изобщо не изглеждаше дебела. Изобщо имате ли си на представа какво значи да си дебел!? Тц, жалко за момичето... Беше толкова красива..Жалко,че днешно време заради хейта повечето момичета със сравнително хубаво тегло.. слабеят..

28

Анонимен

преди 6 години

защо на снимката горе вляво има някаква бременна

27

Анонимен

преди 6 години

Анорексията е психическо заболяване. Според Международната здравна организация, то е равно на шизофренията. От 2016 г е вписано в една графа именно със шизофренията. Какво да кажа за България, май ще излезе че вместо Република пред името на държавата, трябва да пише "Психиатрична клиника". Жалко! А в БГ има толкова красиви жени, които се самоунищожават точно с анорексия!

fallback