Снимка: Rеuters
fallback

Подготовка за предстоящото раждане или случайна среща беше срещата на Кейт Мидълтън с акушерката, в чиито ръце за първи път проплака принцеса Шарлот преди близо 3 години, ще стане ясно през април.

Херцогинята на Кеймбридж посети Кралския колеж на акушерите и гинеколозите в Лондон, предаде Ройтерс, където се видя с проф. Джаклин Дънкли-Бент и я прегърна радушно.

Целта на визитата на Кейт била да стане патрон на благотворителната организация. Акушерката била част от екипа, който изроди принцеса Шарлот през 2015 г. в частното крило "Линдо" на лондонската болница "Сейнт Мери".

Да припомним, че там се роди и принц Джордж две години преди това, а третото раждане за бъдещата майка предстои през април.

"Беше чудесно да видя и Джаки", каза 36-годишната половинка на Уилям по повод милата среща на президента на благотворителната организация Лесли Рийган в края на визитата си.

Дружеството е основано през 1929 г. и целта му е да осигури качествено здравно обслужване за жените във Великобритания и в чужбина, предава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

С ражданет си щом Шарлот е видяла това същество от снимката, направо си е готова за Дискавъри Чанъл, или ежедневието в Британстан.

4

6+

преди 6 години

Публиката на заден план е невероятна. Това едва ли е репетирано.

3

Минувач

преди 6 години

Когато най-после след години отворили стиснатата ръчичка на Шарлот, в нея намерили пръстена на акушерката ... Не е ли повод за среща?

fallback