Снимка: Facebook
fallback

Мариана Попова публично обяви, че е сгодена. 39-годишната певица публикува в социалната мрежа Facebook снимка на годежния пръстен, който е получила от актьора Веселин Плачков, и признанието: "Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!"

Да припомним, че дълги години Мариана Попова имаше връзка с италианеца Ханес Перфлер, от когото има дъщеря Мария-Магдалена.

Веселин Плачков също има дъщеря от предишна връзка. В момента четиримата живеят заедно, а актьорът е категоричен, че децата им се разбират.

"За момента мога да кажа, че имаме две прекрасни деца и ако съдбата е рекла, ще имаме още 12 - споделя Веселин Плачков в интервю за "Love style" в края на миналата година относно това дали двойката ще се радва на общ наследник. - Когато се превърне в самоцел, то обикновено не става, затова не искам да давам еднозначен отговор".

Мариана и Веселин се запознават преди повече от 2 години и едва година по-късно се откриват един за друг.

Малко по-късно дойде и признанието, че са заедно и живеят под един покрив. А кадърът с пръстена на ръката на певицата е логична развръзка на любовта й с актьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Нина

преди 6 години

Абе,какъв пръстен,какъв годеж! Тая прилича на травестит,а за артиста се говори,че е гей... Тия са пълни извратеняци! Грозна и нагла,той -послушен... Боже,Боже,помилуй нас грешните жертви на тази пасмина!

12

Румен

преди 6 години

Боже, колко мъка има по тоя свят,Боже!

11

Таня

преди 6 години

Отново годеж? Поредния...

fallback