fallback

Общ преглед

Какво може да се случи, когато на едно място се съберат 43 жени - купон забранен за мъже, но пък с вход свободен за най-красивите дами на София.

Жени Калканджиева, която от 1995 година носи без излишна суета и поза титлата на една от най-красивите българки, покани на празника си точно 43 дами в столичен клуб. Шефката на Visages навърши на 20 февруари точно толкова години, които толкова не й личат, но пък толкова й отива да е кралицата на най-щурите забавления. В такова се превърна и партито й.

Сред дамите, които вдигнаха наздравица за приятелката си бяха Ирена Милянкова, София Борисова с дъщеря й, Мая Антова, Кали, Ива Екимова, Петя Раева, носителките на титлите „Мис България“ Росица Иванова, Габриела Василева, както и Куини Алис. Жени бе обсипана от най-близките си с цветя и подаръци и благопожелания за здраве и много любов.

Единствената загадка на вечерта остана огромната лимитирана бутилка вино, която Жени получи. В разгара на купона мистериозен куриер поднесе на рожденичката уникалканата бутилка с етикет "Better Half", което в превод на български означава "По-добрата половинка". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Много грозни гостенки,бре!

15

глупости

преди 6 години

и "насилени" фрази: щури купони на43. 1. Колко години стана дететой.Няма ли приятелки сдеца.2.Тачо какво работи?3.Тя откъде има средства за 43 души в ресторант.( не ми разправяйте за пари отпреди 23 години- те свършват.Тя какво работи?Пишете по-ум,ни работи.Иначе голямо презрение за такива личности.- с неясни доходи.

14

Сао Нян Са Лам

преди 6 години

До ИванВероятно тарифите варират от 4- до 5-цифрени, в зависимост от продължителността на концерта и видовете инструментално изпълнение.

fallback