Източник: Reuters
fallback

След като Джъстин Теру и Дженифър Анистън обявиха официално, че се разделят ден след Деня на влюбените, медиите тръгнаха да търсят каква е причината за това тяхно решение.

Според източник на Us Weekly, Теру не можел да се доверява на съпругата си, защото тя още пазила любовни записки от бившия си мъж Брад Пит. Теру разбрал за тях още миналата година и това силно повлияло на последвалите им отношения.

Това са били мили думи като: „Изглеждаш чудесно днес“ или „Скучно ми е без теб“. Джен убеждаваше Джъстин, че те нищо не значат за нея, но той не бе във възторг и се почувства неуверен“.

49-годишната Анистън и 46-годишният Теру казаха, че се разделят на 15 февруари. В своето заявление те отбелязват, че това е единственият коментар, касаещ ситуацията и всички публикации от пресата може да бъдат счетени за спекулация.

Фенове на Анистън още се надяват, че тя може и да се завърне при Пит, който също се раздели със съпругата си Анджелина Джоли.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Брад Пит трябва да изпадне в деменция за да се събере отново с Анистън.Не е толкова безпаметен да се връща при тази самовлюбена жена като има възможност да бъде с много по-млади и красиви жени.Ако я обичаше нямаше да я напусне.Събирането им отново е само в главите на феновете които се отъждестяват с тази грозновата женица.Още много хляб има в Брад Пит зада се ограничи с вече 49 годишната посредствена акртиса Джен.

4

Анонимен

преди 6 години

Да дойде у Перник, я че я земем

3

Анонимен

преди 6 години

до 1 Брат Пит беше влюбен в Анджелина, но никога не е преставал си мисля да обича Анистън, както и тя него. И след като Брат разбра колко е ненормална тая Джоли и каква земна жена е Анистън... и с какво същество той я ззамени, мисля си че пак ще се съберат след като и двамата се обичат.Старата любов ръжда не хваща.

fallback