Снимка: Facebook
fallback

Водещата на "Папараци" Венета Райкова не сдържа емоциите си и се похвали с кадър от деветия рожден ден на сина си Патрик.

На снимката телевизионерката е с вече порасналото си момче и с Тихомир, с когото наскоро обяви, че са разделени.

За да покаже, че двамата с вече бившия й са в прекрасни отношения и споделят радостта на връх празника на детето си, Райкова предаде чувствата си публично във Facebook. А думите й са повече от красноречиви:

"Чувствам се като принцеса тази вечер! Двама мъже искат да платят сметката! Малкият кавалер вече се чувства голям и се кара с баща си и иска да плати сметката! Все пак баща му плати... Беше страхотна вечер! Имам най-страхотния син на света! И най-страхотния бивш съпруг!"

И все пак първите поздрави на Райкова са отправени към Патрик и повода, който е събрал фамилията: "ЧРД, сине!! Да си ни жив и здрав! Обичаме те!"

Oще по темата

Венета Райкова и Тихомир си казаха "Да" тайно още през 2005 г., а през 2013 г. повториха брачната си клетва в Гърция. Патрик се появи на бял свят през 2009 г. в столичната болница "Шейново". През януари тази година тв водещата обяви, че се е разделила със съпруга си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Lina

преди 6 години

Те в тези среди са така - бивши,общи, всякакви. Венетка си остана лелка от Попово, започна да ходи по гадателки и реши,че и е време даа се разведе, за да се снима с новите " мъже"-фризьори,гримьори. По - модерно е някак си. М.изерияята винаги е живяла у нея,за това така се вълнува от чуждите истории,подобно на нискообразованите баби пред блока. Много цензура е нстанала тук, жалко.

9

Анонимен

преди 6 години

Венетка е елементарно женче.Добре че беше Тишо да се ожени за нея ,че и дете и направи,че друг нямаше да се прежали.Види се и той не я издържа дълго.Отърва се.

8

Въпрос

преди 6 години

И понеже е най-страхотният,за това ли вече е бивш???

fallback