Снимка: архив, Булфото

"Отегчена съм от силикон, изкуствени коси, тежък грим и дузина пластични операции при лицата в модните среди. Време е да се завърнем към натуралната женска хубост. Имам мисия да докажа, че естествената красота може отново да бъде актуална", заяви пред "България Днес" шефката на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева.

"Никога не съм била противник на пластичните операции. В крайна сметка, ако не се харесваш, както природата те е създала - отиваш и се коригираш. Но в последно време нещата излязоха от контрол, загуби се мярката. Никаква естетика, никакво въображение. Отправям съвет и към пластичните хирурзи. Моля ви, бъдете художници. Не правете девойките за посмешище", призова 6-тата в света.

Мис България '95 е категорична, че във "Визаж" акцентират върху образованието, добрите маниери и обноски в обществото, здравословния начин на живот.

"Не обичам да виждам модели, които пият или пушат. Освен това много държа моите лица да учат, да имат умно отношение към събитията, да притежават класно поведение. Вътрешната красота и интелектът са не по-малко секси от опаковката. Когато имат лекции и изпити, никога не ги ангажирам с работа", подчертава една от най-красивите ни миски за всички времена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase