снимка: Instagram
fallback

"Искам да обясня защо имам лепенка на устната - Джейн Фонда сподели в тв интервю преживяното. - Имах тумор. Мислех, че до срещата ми с вас всичко ще е отминало и ще мога да я махна. Всичко е наред. Обикновено, разбира се, не се появявам така".

80-годишната американска актриса разказа това в токшоу, в Ню Йорк по повод четвъртия сезон на сериала "Грейс и Франки" (Grace and Frankie), където играе в една от главните роли и се пошегува: "Вижте, светът буквално се разпада. Какво е устната ми в сравнение с това?"

Наскоро й била направена операция за отстраняване на раково образувание от лицето.

Преди няколко дни Фонда публикува в Instagram снимка, на която е с колежката си от сериала Лили Томлин. На кадъра се вижда как прикрива устата си с ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Българин

преди 6 години

Върху химическите тоалетни по магистралите в САЩ има лепенки с надпис: "Това е Джейн Фонда. Употребете я добре. От ветераните във Виетнам."

3

Анонимен

преди 6 години

"На кадъра се вижда как прикрива устата си с ръка."---Ех, Джейн! Отдавна вече не си Кет Балу. По-добре беше да си покажеш лепенката вместо ръката.(Тъжна работа е старостта ...)

2

Анонимен

преди 6 години

Да беше отишла във Виетнам и там да ти правят операция. Защо ползваш услугите на лошите американски капиталистически доктори бре ?

fallback