Снимка: pixabay
fallback

Продукти:

3 свински пържоли без кост
сол, черен пипер
За маринатата:
50 мл зехтин или олио
7 стрити скилидки чесън
2 супени лъжици соев сос
1 супена лъжица дижонска горчица
 
Приготвяне:
 
С много остър нож направете няколко разреза на пържолите, но само от едната страна. Трябва да се получат нещо като процепи, в които хубаво да влезе маринатата. Овкусете ги с малко сол и черен пипер от двете страни.
 
В купа комбинирайте всички съставки за маринатата и разбъркайте добре. Сложете месото, оваляйте го в маринатата така, че навсякъде да се овкуси. Оставете го да се маринова за 10-15 минути. Загрейте грил или тефлонов тиган и прибавете няколко капки зехтин. Изпечете ги и ги поднесете с гарнитура по ваш избор.
Още вкусни рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Питам

преди 6 години

А четири пържоли може ли?

5

Анонимен

преди 6 години

От 6 години, консумирам с Ал и единствени местни продукти, като не броя сосовете и подправките. Без хляб, без ориз и без зелентии из чинията ми. Супер е !

4

шматка

преди 6 години

До 1Значи казваш доматите измити с хлор напръскани с восък са полезни

fallback