Продукти:
3 свински пържоли без кост
сол, черен пипер
За маринатата:
50 мл зехтин или олио
7 стрити скилидки чесън
2 супени лъжици соев сос
1 супена лъжица дижонска горчица
Приготвяне:
С много остър нож направете няколко разреза на пържолите, но само от едната страна. Трябва да се получат нещо като процепи, в които хубаво да влезе маринатата. Овкусете ги с малко сол и черен пипер от двете страни.
В купа комбинирайте всички съставки за маринатата и разбъркайте добре. Сложете месото, оваляйте го в маринатата така, че навсякъде да се овкуси. Оставете го да се маринова за 10-15 минути. Загрейте грил или тефлонов тиган и прибавете няколко капки зехтин. Изпечете ги и ги поднесете с гарнитура по ваш избор.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
6
Питам
преди 6 годиниА четири пържоли може ли?
5
Анонимен
преди 6 годиниОт 6 години, консумирам с Ал и единствени местни продукти, като не броя сосовете и подправките. Без хляб, без ориз и без зелентии из чинията ми. Супер е !
4
шматка
преди 6 годиниДо 1Значи казваш доматите измити с хлор напръскани с восък са полезни