Снимка: pixabay

Продукти:

3 свински пържоли без кост
сол, черен пипер
За маринатата:
50 мл зехтин или олио
7 стрити скилидки чесън
2 супени лъжици соев сос
1 супена лъжица дижонска горчица
 
Приготвяне:
 
С много остър нож направете няколко разреза на пържолите, но само от едната страна. Трябва да се получат нещо като процепи, в които хубаво да влезе маринатата. Овкусете ги с малко сол и черен пипер от двете страни.
 
В купа комбинирайте всички съставки за маринатата и разбъркайте добре. Сложете месото, оваляйте го в маринатата така, че навсякъде да се овкуси. Оставете го да се маринова за 10-15 минути. Загрейте грил или тефлонов тиган и прибавете няколко капки зехтин. Изпечете ги и ги поднесете с гарнитура по ваш избор.
Още вкусни рецепти можете да видите в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase