Снимка: Instagram
fallback

Тя е дъщеря на депутат. Но за разлика от децата в нейното положение - от години гради кариера на модния подиум, където помощта на мама и тате няма как да мине. Или пък помощта е косвена - учи в частно училище в Лондон.

Мила Христова е дъщеря на бившия председател на аграрната комисия в парламента Румен Христов. Но още от 13-годишна поема по свой път. Вече може да се похвали, че е дефилирала няколко пъти в Седмицата на модата в Лондон, нейни снимки са се появявали във Vogue.

Любопитното е, че започва кариера на модел чак, когато завършва образованието си. Тя има диплома от "Lancing College", бакалавър е по ПР, медия и културология в "London College of Communications" и е магистър на науките по стратегически маркетинг от "London School of Business and Finance".

Мила е дефилирала за Valentino, Versace, Just Cavalli, Donna Karan и др. У нас зад нея стои Ивет фешън.

Снимала е два филма за Fashion TV – с бельото на Ан Съмърс и с тоалетите на Джуди Ву.

А днес е главна героиня в рубриката "Тяло на седмицата", вижте я в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

'квартален експ

преди 6 години

до кварталния експерт от първия отзив - не се чуди, на тия щерките им толкова акъл имат. Няма да направят нещо, няма да произвеждат нещо, няма да изобретят нещо - ще се фръцкат, ще правят пачи устни и толкова. В гейропа и въобще западния извергски псевдоживот това носи пари, а те пари искат. Бъди спокоен, никога няма да ги видиш на олимпиади по математика или програмиране. Няма да ги видиш и на неделна служба.

27

Анонимен

преди 6 години

Доста по - арна е от оная, мис България, със специфиччната красота. И явно е по - образована. И най - важното - не и е виновен фотографа за красотата.

26

радев

преди 6 години

Е ЩО С ПОРНО СНИМКА

fallback