Снимка: Facebook

След като около Коледа си играха на "иди ми, дойди ми" - разделиха се и пак се събраха, плеймейтката Светлана Василева зачести публичните прояви на любов към Християн Гущеров. Тя използва профила си във Facebook, за поредната демонстрация каква стабилна двойка са. И то само дни след като слухове ги разделиха отново.

Още по темата

Двамата са поседнали на диван в дрехи сякаш са били на "Златния глобус" и са протестирали в черно срещу насилието над жените. Изключение от цялостната визия е само розовият панталон и обувки в същия цвят на Гущеров.

Разбира се, за да направи впечатление на аудиторията, Светлето е увековечила кадъра с премъдра сентенция: "Когато обичаш и си обичан, не се нуждаеш от нищо друго. Когато не обичаш или не те обичат, не е от особено значение какво друго имаш". Как да не се умилиш?

Иначе двамата се събраха през август и още след първата седмица заедно Василева дори заговори за сватба.

Връзката им обаче мина един тест в края на годината и Светла бе принудена да празнува рождения си ден само с приятелки. След няколко тура из софийските клубове тя обаче отново се кротна в дома на милионера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase