Снимка: Facebook

В последните месеци на миналата година доста хора изпаднаха в тежък възторг от Джулиана Гани. Защото по време на VIP Brother отговори на няколко въпроса от тест за четвъртокласници. Била умна и добра. Имала три дипломи, а като седнела на пианото и на мъжете им омеквали коленете.

Била и богата наследница, но предпочела собствено развитие и се запътила към пилоните и танците. Има много корони от безмислени конкурси като най-значимата е Мис Силикон.

След участието в шоуто имала много ангажименти, но с какво реши да се хвали около Нова година? Със секс в солариум със своя съпруг Станимир Ташев. Тя качи кадъра във Facebook, след което го изтри. Но глупостта няма как да я изтриеш.

Да се хвалиш с подобно нещо гарантира веднага място в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg. И не подхожда на дипломите й, които явно имат стойността на едни "предни гърди".

Пловдивчанката всъщност често ни занимава с половия си живот, преди няколко седмици се бе хвалила как с мъжа й правили секс в киното. Явно много й се иска да си създава образ на някаква палавница, без да съзнава, че по този начин нивото й си остава някъде при теста за четвъртокласници.

В крайна сметка този евтин PR напълно й подхожда на всичките корони, които е спечелила досега. Да не бъдем максималисти и да търсим логика в поведението на Мис Силикон. Може би трябва да се гордеем, че най-напомпаната мома в шоубизнеса ни има три дипломи. Или пък да теглим една майна на цялата ни образователна система...

Още новини за звезди четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase