Снимка: Reuters
fallback

Докато Ким и Кание очакват раждането на третото си дете, което трябва да проплаче през януари следващата година, медиите отвъд Океана продължават да твърдят, че има сериозна криза във връзката им.

Дори стигат до по-далеч - Кардашян била готова да напусне мъжа си и щяла да подаде молба за развод след раждането на дъщеря им.

"На Ким й е много трудно с Кание, особено след неговия срив през ноември 2016 г., когато влезе в психиатрична болница. Настроението му се променя непрекъснато и Ким трудно понася всичко това", твърдят анонимни източници.

Освен това, Кардашян сама се грижи за двете им деца Норт и Сейнт, притеснена е за появата на предстоящото бебе, а Кание въобще не й помага и поддържа.

Разбира се, феновете на двойката са уверени, че всичко това са поредните слухове, още повече, че двойката многократно е била "развеждана".

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

Вече повече от година след откровението на Кание, спокойно можем да кажем, че "MK Ultra" си свърши работата и едва ли отново ще си отвори устата. Относно този "брак" и той е част от бизнеса и нищо друго.

6

Анонимен

преди 6 години

Само за новините за Ким Кардашиян живея! Освен това разширихте представите ми за простотия с използването на ''Г-жата'' в заглавието! Браво!

5

Анонимен

преди 6 години

Кои запали тия гуми бре умници смърди бре

fallback