Снимка: Rеuters
fallback

Леонардно ди Каприо също се включи в международната подкрепа за Пирин.

Носителят на Оскар защити "Пирин" само ден, след като холивудската звезда Джаред Лето изпрати писмо до премиера Борисов за съдбата на Националния природен парк.

Oще по темата

Ди Каприо подкрепи каузата в Twitter чрез своята фондация, която носи името му.

Актьорът сподели на WWF кампанията за Пирин, която иска да предупреди Борисов за опасностите от разширяването на ски зоната в Банско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 6 години

Все едно ли е,дали ще се изходиш по голяма нужда във ваната или в океана?

65

Анонимен

преди 6 години

А на банана каролев ще кажа че във въпросните три долини е немислимо някой да затвори дори едно съоръжение през сезона ей така...защото държавата не му е разрешила да строи повече,просто ще му вземат лиценза. Това ми го е казвал лично френски скиор,който доста се смя на нашето положение и накрая каза "защо искате на всяка цена мега курорти,имате хубави планини,но те не са за такива курорти - не са толкова големи като Алпите " толкова е простичко

64

Анонимен

преди 6 години

И не е правилно да се слагат всички от този регион под общ знаменател. Лично съм си говорил с банскалия от стар род,който никак не харесва случващото се там. Естествено е наясно че това презастрояване с хотели, дори вреди на местните, тъй като парите от туризъм отиват при мутрите с големите хотели и за хората там остават лайнaта. Къщите за гости на местните се пълнят и без това бетониране. Естествено ширещата се селяния е повсеместна и навсякъде и много хора от там не осъзнават тези факти.

fallback