снимка: Instagram
fallback

"Днес не празнувам просто своя имен ден, днес празнувам факта, че съм благословена в живота ми да имам не най-ценните неща, а най-безценните и те празнуват днес!

Само преди няколко дни, на 30-тия ми юбилей, ви споделих своята равносметка, за това днес ще кажа само едно - най-безценните неща в живота ми започват с буквата "Н"! За тях живея! Да са ми честити!" - изповяда се Николета Лозанова в Instagram.

За малката й и сладка дъщеричка Никол, която днес има имен ден, всички се сещаме, както и за голямата й любов - Ники Михайлов.

Макар че за интимната си половинка Ни Ло отдавна не говори и държи в неведение тези, които се вълнуват от личния й живот, запознати са категорични, че плеймейтката и вратарят са заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

Единственото,което е красиво на тази жена-плеймейка е просто името й-Николета. Хубави са и имената на на нейният мъж и нейното дете- Николай и Никол. Всичко останало,което има тази гола,лека и жалка женица са разруха,отвращение и погнуса. Името й е хубаво,но какво представлява Николета като "личност" -просто само като си помисля,тя излъчва погнуса и отвращение. Жалко,че обществото ни дава такива "примери" като нея.

17

Геле

преди 6 години

Не я обиждайте бе!Става момичето, за един тeк на пиянa глaва...

16

И,

преди 6 години

по този случай е ремонтирала работния инструмент на лицето си.

fallback