Снимка: Нова

Известната като "Любовницата на Тачо" и в този сезон на Големия брат показа палавия си нрав. Зорница Линдарева се заигра с Константин, за което получи критиката на Съквартирантите си. Но не само...

Емануела, която влезе под покрива на Къщата, като подарък за рождения ден на Джино, още от вратата подхвана Зори: "Няма да ми пипате Коцето! В живота му има място за 3 жени - дъщеря му, жена му - Надя, и аз. Няма място за четвърта".

Още по темата

"Разбивачката на семейства" на мига се нацупи, защото усети, че певицата визира именно нея, но нито се оправда за постъпките си, нито ги отрече.

Няколко дни преди това Зори се изповяда пред дружката си Светлето Василева за пърхането на пеперуди в стомаха си, когато певецът е там. Така че си призна, че не е безразлична към него.

Но след гостуването на Емануела, и настоящата на Гущеров, и Захажаева вдигнаха ръце от Зорница, а Динко направо й каза истината в очите - че страстно флиртува с певеца, а той има жена и деца, които го гледат.

"Представи си, ако твоят мъж е на мястото на Коцето. Какво ще направиш" - попита я той. А Константин, макар деликатно, непрекъснато бяга от напористата Линдарева, на която явно не й пука.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase