Снимка: Нова
fallback

"От осанна до разпни го" са коментарите около новата БГ двойка Плевнелиев-Банова, която направи своя публичен дебют наскоро.

Oще по темата

Изказванията позатихнаха - както казва народът "всяко чудо за три дни" и дойде ред на Олег Ковачев да изрази мнението си по горещата тема.

"След като изчаках всички комплексари да се изкажат по адрес на президента Плевнелиев и Деси Банова искам да напиша нещо и аз. Само индивиди, които никога не са обичали и не са били обичани, тоест много нещастни, могат да се подиграват на светлата любов на двама, пък макар и известни влюбени. Ами завиждайте и злобейте, друго не ви остава..." - написа актьорът и режисьор на личната си страница във Facebook.

Да припомним, че Олег Ковачев е любимият малък актьор от "Рицар без броня" и още запомнящи се български филми. Днес е режисьор и оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 6 години

От коментар 103 -продължение: Бившият Български Президент- Росен Плевнелиев има правото на свой личен живот и спокойствие.Както и синоптичката Десислава Банова. Мисля,че обществото ни е злобно и завистливо. Оставете Росен Плевнелиев и Десислава Банова на мира! Никой и нищо няма право да се подиграва на тяхната връзка. Все пак това са мъж и жена,а и тяхната връзка са в нормалната и здрава сексуалност,те не хомосексуалисти и извратеняци.За Росен Плевнелиев и Десислава Банова само успехи и щастие.

101

Анонимен

преди 6 години

Росен Плевнелиев не е лош човек. Единственото му прегрешение по време на мандата му като президент, беше,че се изказваше против Русия. Но въпреки това война между България и Русия не се състоя,нито пък българи са отишли да се сражават срещу руснаците,както и руснаци не са нападали българите. Росен Плевнелиев плати висока цена за своето волнодумство,като загуби първородният си син. След тази негова тежка и скръбна загуба,като че ли се е очеловечил и стъпил здраво на земята.

100

Анонимен

преди 6 години

Онаниращите мишоци се пръснаха от злоба,защото Плевнелиев си хванал хубаво гаже! Спрете да го плюете така,с нищо не го е заслужил. Единствените прегрешения му бяха,че се изказа няколко пъти против Русия,която след това впрегна цялата си пропагандна машина с верните и пеевски медии и армия от ***!

fallback