Снимка: YouTube
fallback

Джоди Фостър разкри, че след всяка изиграна от нея роля си взимала цяла една година почивка, за да може да се възстанови след снимачния процес. Американската актриса вече се чувства много по-добре, след като застана от другата страна на камерата и започна да режисира филми.

Възстановяването й било много по-лесно, отколкото когато се е превъплъщавала в най-различни роли. Не повече от пет дни отнемат на 54-годишната звезда и тя отново е готова да седне на режисьорския стол, предаде БТА.

"Когато бях актриса ми беше необходима минимум едногодишна ваканция, за да мога да се завърна отново на снимачната площадка", доверява Фостър.

Тя не се притеснявала да си дава дълги почивки, защото за нея било много важно да изкарва времето си с близки хора и да поддържа емоционалното си равновесие.

"Изисква се много време, за да бъдеш добра майка, добра дъщеря или добра приятелка. И аз в никакъв случай не смятам да пестя от него!", коментира холивудската звезда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Феликс

преди 6 години

До маймунчо.А да бе, ти написа "до до" - аз не обърнах внимание..

8

МaйМyнaтa

преди 6 години

До ФеликсВъпросът ми беше към Анонимника, дето дели хората на проценти а не към теб!

7

Феликс

преди 6 години

До маймунчо.Не съм запознат с този термин.Ако благоволиш да ни посветиш ще съм ти искренно благодарен (или неискренно неблагодарен :)

fallback