Снимка: "Монитор"
fallback

Дебора не е Мис Махмурлук и посреща и е силно обидена от ролята, която Големият брат й даде. Фолк певицата е ядосана и на Луна и смята да я съди заради думите по неин адрес, че е "пропаднала алкохоличка". Тя не може да й прости и това, че пред камерите е казала, че славата на нейния жанр е "проститутска".

Oще по темата

Дебора бе отстранена от сезона с "най-търсените звезди" на "Биг Брадър"  заради злоупотребите си с чашката, припомня "Монитор".

"Чакам да отлежат нещата, защото съм много афектирана", споделя фолк певицата. Тя признава, че с ролята на Мис Махмурлук все едно са сипали сол в кървяща рана.

"Още като чух това се притесних, че навън отзивите ще са отрицателни, че роднините ми ще се притеснят, че майка ми, която е най-близкият ми човек, ще плаче. Добре, напила съм се един път, пила съм още веднъж - но нима можеш да наречеш някого Мис Махмурлук само заради това? Нали не мислите, че Сашка Васева е яла по цял ден и се е разхождала с чинии из Къщата?", обясни още изпълнителката на "Любовни белези".

Дебора обясни и че се обърнала към алкохола заради панически атаки, от които ръцете й треперери силно.

Различни части на тялото й  изтръпвали системно, усещала прединфарктно стягане в гърдите, но лекарите непрекъснато й повтаряли, че е здрава. На финала я диагностицирал психотерапевт.

"До преди половин година пиех всеки божи ден, после спрях за няколко месеца. Не съм изпила и чаша твърд алкохол в Къщата, могат да го кажат всички съквартиранти.", каза Дебора и оправда отнесеното си състояние в шоуто с приема на хапчета за сън, които продуцентите й позволили да си внесе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Божил

преди 6 години

Дебора е напълно порядъчно и добро момиче: само името й е малко нестандартно,но с пиенето най-често е скарана. Направила е едно-две изключения като всички нас,но какво от това?

23

Въпроска

преди 6 години

Защо Дебора не съди Брадъра за униженията, на които я подложи ? Освен това я лишиха от договорения хонорар възползвайки се от лабилната и психика . Тъй като не може да съди екипа на предаването за нанесени морални, психически и материални щети ще съди Луна . Ами Людмила многократно я обиждаше за махмурлука ? Защо не съди и нея та да забогатее с парите на осъдените Брадър, Луна и Людмила ? Дано с решението, което е взела се чувства добре и щастлива !

22

65

преди 6 години

Колкото до тези които се подиграват на Дебора за лекуването на паник атака с алкохол ще кажа:Недейте!Точно прединфарктни симптоми има.Лошото е,че 90% ги лекуват с алкохол.Ама като си навън,в рейса или на кино не става да надигнеш патрончето с водка.Който е умен отива на лекар.Дори децата 2_3_5годишни получават пан.атаки.Затова пищят при лекар,сутрин в яслата.Не всичко е от глезотия.

fallback