Снимка: YouTube
fallback

"Мили хора, аз съм в шок вече - честно! Каква е тая държава, какъв народ сте? Само скандалът, пошлостта и селянията явно продават. Модната ни агенция е основана от 1992 год. Имам предвид "Интермоделс" не "Интерсаунд".

През нея са минали най-популярните имена включително и аз, много успехи имаме и сме популярни в цял свят, но не и в България. Малко хора даже знаят, че имам и модна агенция. И ето сега скандал с Тамара и за тази седмица 8 човека ми писаха да стават модели и трима клиенти се сетиха, че имам и модна агенция!

Това е тъжният факт! Защо не ни потърсихте, когато открихме най-работещия български модел Кремена Оташлийска и редица други. Защо не ни потърсихте след десетките ни постижения? Жалко много жалко. Всичко стилно и елитно никой не поглежда, всичко скандално, пошло, селско продава и всеки коментира - е, явно сме си такива и това търсим!"

Да поясним, че Ирина Папазова е шеф на модна агенция "Интерсаунд", която държи правата за конкурса "Мис България".

Модната експертка не реагира за първи път публично след скандала с новоизбраната миска - Тамара Георгиева.

В тв ефира преди дни тя каза, че за снимката на Тамара, която обиколи медиите, е "крив" фотографът Валери Захов.

Той пък каза пред Bulgaria ON AIR, че "снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувал съвсем естествено".

А новоизбраната 24-годишна миска заяви категорично, че се има за хубава, макар да притежава "нетипична красота".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Габи

преди 6 години

Тази май е решила да обвини цялата нация за това че е взела едни пари за да ни пробута "не типичната красота" и такава *** е това че човек се чуди какво да каже вече. Свекървата Роуз си пробута грозното гадже и сега е доволна даже от факта че цял един народ я нарече баба Яга. Майко мила...

31

Анонимен

преди 6 години

Айде стига вече, явни са нещата. Фотографът не е магьосник, няма да гледаме снимките, да видим участията й след конкурса, ами факт е, красива е, но носът й не е ок за мис. Само не разбрах на приятелят й, майка му в журито ли е била? Нали и тя е бивша мис.

30

Анонимен

преди 6 години

ТАзи и тя е с "нетипична" красота, за която фотографите са виновни. Керасавицата не е грозна, фотографа е некадърен... ;)-

fallback