Кадър: Нова
fallback

Джино Бианкалана спечели едно издание на Big Brother със своята непосредственост, кавалерство и премерено държание. Всичките тези качества обаче бяха изтрити от сегашното му участие в шоуто.

Той въобще не може да изпъкне сред останалите участници, а в снощния епизод доказа, че общата му култура не се различава от тази на гастролиралите през годините плеймейтки.

Самият той призна, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Надушил, че тихата вода Джино е кръгла нула с познанията си, Големият брат го изкара в мисия, на която трябваше да даде отговори на елементарни на пръв поглед въпроси. Той нямаше представа с кои държави граничи България, кога е избухнало Априлското въстание, а върха на нелепиците бе, че не знае кой е действащият ни президент в момента. Единствения въпрос, на който отговори, бе кой е първият президент на САЩ.

Междувременно обстановката в къщата се нагорещи, след като Мариела Нордел реши, че в рускинята Захажаева се е вселил Сатаната. Почна да моли за екзорсист и да крещи: "Анатема!". Тъй като лудостта на съквартирантите вече се възприема за нещо нормално, никой не се впечатли от нейните сатанински прозрения. Нордел пък реши да грабне нож и да пусне кръв на Захажаева, тъй като била демон.

Биг Брадър пък прибра всички ножове в къщата, за да не стане някой неприятен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 6 години

а,те пък продуцентите да не би да са по-умни от гастролиращите ,щом са преценили,че това е ВИП в БГ.

36

OMG_Lucker

преди 6 години

Четейки (но в никой случай гледайки) за такива предавания и какво се случва в тях си мисля, че иначе харесвания от мен професор Иво Христов е в грешка. Не може да са 80%. Повече са.Погледнете съществото в ляво на снимката от статията. Не я знам как се казва, но бих ли гледал предаване, в която то бива представено за ВИП? Няма начин, уважавам се.

35

Анонимен

преди 6 години

Големият наш скулптор от турски произход един от главните ибрикчий на Борисов каза,че от тези,които са останали в България *** за зеле не става.Това се отнася и за него,вожда му,управляващата партия и 80% от българският народ,както се изказа колегата му депутат от БСП Христов.Сигурно е така,щом има предаване Биг брадър.Надявам се един ден историята да осъди авторите за геноцид срещу българският зрител.

fallback