Кадър: Нова тв
fallback

Фолкпевицата Луна е с централна роля в настоящия сезон на Big Brother. Макар кариерата й да тъне в забрава, на нея й е отредена ролята на голяма звезда с отделен апартамент. Още от влизането си тя играе някакъв театър, който граничи с някакви отклонения и като че ли има за цел единствено да дразни останалите съквартиранти.

И те се чудят дали това е актьорска игра или наистина има някакви проблеми. Снощният й театър обаче надмина всички примери за слаба игра.

След като Динко се опита да я накара да си върши домакинскта работа и не успя - той я прегърна със завързаните със свински опашки ръце, двамата залитнаха и паднаха. Което породи комичната симулация на Луна да лази, куца и преиграва.

"Помощ, Биг Брадър, Динко ми потроши костите! Взе ме за бежанец и ме потроши! Не мога да ходя, викайте ми лекар. Не съм яла, не съм спала", започна да вие Луна в изповедалнята, като за всички бе ясно, че драматизмът няма нищо общо с каквито и да било наранявания.

"Много ми е тежко. Ослепях. Имам лумбаго, ишиас, разширени вени. Обливат ме топли и студени вълни, а съм млада - 30 години нямам", лъжеше през фалшиви сълзи Луна.

Тя дори за пореден път повика и лекарски екип да я прегледа, като всички досега се оказаха безмислени - докторите нито веднъж не са открили каквото и да е отклонение в нейното здравословно състояние.

Останалите съквартиранти пък я подиграваха, че дори не знае с кой крак куца.

В крайна сметка го отнесе Динко, който влезе в импровизиран затвор, а за фолкпевицата остана пълната изолация от останалите съквартиранти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Хамлет

преди 6 години

Чакам с нетърпение кога ще дойде времето когато тези неграмотни мръшляци от разните телевизии ще бъдат вкарани в затвора за опростачването на нещастните и без това българи?

35

бг

преди 6 години

Продуцентите на това шоу разчитат на това , че и красивото и уродливото предизвикват еднакъв интерес.И понеже не може да покажат красиво ни показват разни *** *** ,както навремето са показвали в цирковете "жената с брада " ,сирени ,джуджета и пр. И народът зяпа.

34

Анонимен

преди 6 години

Всъщнос Биг Бордей.

fallback