Снимка: Allure

Амбър Хърд не крие своята бисексуалност. Един от по-ранните ѝ еднополови романи бе с фотографката Тася ван Ри, която продължи три години – от 2008 до 2011 г.

В интервю за декемврийския брой на Allure кинозвездата разказва, че в този период са ѝ говорили, че така рискува да разруши кариерата си.

"Тогава вече участвах във филм с Никълъс Кейдж и с Джони Деп и ми обясняваха, че ако открито разкажа за връзката си, това ще ми попречи да продължа напред. Аз отговарях, че не мога иначе".

Хърд припомни и момента, в който стана ясна връзката ѝ с фотографката: "Снимаха ни, когато излизахме от колата. Държахме се за ръце и разбрах, че имам два варианта: да я пусна и ако ме питат, да отговоря, че моят личен живот си е моя работа или да продължа да я държа и да приема последствията. В този момент аз не си махнах ръката".

Амбър добавя, че е много важно да се противопоставим на чуждите опити да ни превърнат в това, което не сме.

"Всички сме само хора", обяснява звездата.

По думите ѝ, тя е доволна от това как се подрежда живота ѝ: "Не се определям. Аз съм личност. Харесва ми да съм такава, каквато съм".

Хърд може да видим и във филма "Лигата на справедливостта", което означава, че кариерата ѝ в киното не се е провалила, въпреки признанията ѝ за нейната сексуалност.

Съвсем скоро тя приключи връзката си с Илон Мъск, който пък призна, че тя е била тази, която е сложила край. Двамата започнаха да излизат по време на бракоразводното дело на актрисата с Джони Деп.

Всички кадри от звездната фотосесия на Амбър Хърд можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase