Снимка: Reuters
fallback

Обвинение в сексуално насилие застигна и холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун. Той обаче категорично отхвърли твърденията в изнасилване на 16-годишно момиче в Лас Вегас през 1986 г.

Британският в. "Дейли мейл" публикува вчера разказ на жена, според която през 1986 г. актьорът заедно с телохранителя си я насилили в хотел Хилтън в Лас Вегас. После Сталоун я заплашил с физическа разправа, ако тя разкаже за случилото се.

Според в. "Дейли мейл" полицията на Лас Вегас е съставила протокол на основание на публикацията, но пострадалата жена отказала да сътрудничи на следствието и да предяви обвинения срещу Сталоун.

Говорителят на актьора определи публикацията като напълно нелепа и измислена история, пише БТА.

Темата за сексуалното насилие е особено актуална в САЩ заради скандала с продуцента Харви Уайнстийн, обвинен от десетки жени в посегателства, сред които и актрисите Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу. Последваха обвинения и срещу актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман.

Политиката не остана в страна от скандала.

Седем жени обвиниха бившия американски президент Джордж Буш в непристойно поведение. Последното обвинение дойде от жителка на щата Мичиган. Тя каза, че инцидентът станал преди 25 години в град Дибърн. Тогава дамата, чието име не се съобщава, била на 30 години и участвала в предизборна проява за преизбирането на Буш-старши на президентския пост.

По време на групова снимка той опипал задните й части. Това е първият случай, в който жена твърди, че е била обект на непристойно държание от страна на Буш, докато той е бил президент. Буш-старши бе президент от 1989 г. до 1993 г.. Инцидентът, който описва жената, станал през 1992 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Тома Неверни

преди 6 години

През 1986 г. жените се редяха на опашка, за да се докопат до Слай.Затова мисля, че някои жени се опитват да станат интересни, като твърдят, че са успели да предизвикат неконтролируеми сексуални страсти у някоя известна личност.

41

Анонимен

преди 6 години

Това ми е като онова българче, отишло да пие в стаята на оня бесепара и после дето го обвини в изнасилване. Ако изобщо е имало нещо такова де...

40

Анонимен

преди 6 години

Много ми е странно. 16 годишна в Лас Вегас в хотел със Сталоун. Че и бодигарда се включил в играта. Защо е била в хотела? Как е попаднала в стаята сама с бодигарда и Сталоун? Много ми е странно. На 16 години се предполага, че е била девствена. Или не?

fallback