Кадър: Нова тв

Любителите на Big Brother ще бъдат подложени на тотални простотии в специалното издание Most Wanted. Поне такава заявка дава престоят им само за първите 24 часа.

В къщата в Нови хан се събраха доста участници с видими проблеми в своето поведение, като най-много засега изпъква Луна. Едва ли и народът се асоциира с Динко, както би му се искало на него. Защото ако е така - направо може да гасим лампите и да затворим вратата на държавата.

Снощи бяха първите номинации, като Луна получи директна такава заради поведението си. Тя бойкотира мисиите, налита на останалите участници, а държанието й би могло да се обясни само от хора с медицинско образование.

Пикът на глупостите й бе, когато налетя с ритници на майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Рускинята също не остана длъжна и перна фолкпевицата с ръжен по краката.

От цялата дандания и наложени рестрикции заради неуспешната мисия, Фънки пък вдигна кръвно и стегна багажа да си ходи. След обещание на Биг Брадър, че ще накаже Луна - той промени решението си и засега остава в къщата.

Луна на няколко пъти наруши правилата и ограничението й на индианец, а в един момент Динко я вдигна и изнесе от къщата. Тя пък така преигра след удар на подвижна врата в крака й, че повика лекар и се закани да си извади медицинско. Естествено, прегледът само установи, че симулира.

В крайна сметка, след всички нервни изблици, шестима души ще се борят да не влязат в историята на този сезон като първия изгонен. Това са Луна, Динко, Людмила, Фънки, Мариела Нордел и Кирил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase