Снимка: Facebook

Двамата отново се събраха след края на предишните си връзки - Николета Лозанова и Ники Михайлов вече свободно демонстрират, че отново са заедно. Известно време двамата криеха, че помежду им пак е пламнала любовта. Но тъй като са популярни личности, връзката им не успя да остане в тайна и бързо плъзнаха догадки и слухове за отношенията им.

Николета Лозанова сама реши да вдигне завесата около личния си живот и започна да загатва с различни кадри в профила си във фейсбук, че в живота ѝ има мъж. На една от първите снимки, които показа, се вижда нейната ръка и тази на мъж с татуировка Love. Футболните запалянковци веднага заподозряха, че става въпрос за Ники Михайлов, който има точно такъв татус. Но двойката запази мълчание дали наистина е заедно, пише "24 часа".

В края на юни, на рождения ден на футболиста Николета не само беше на партито му в столичен клуб. Присъствали на купона твърдят, че влюбените не спирали да се целуват и прегръщат. Въпреки това никой от тях официално не потвърди, че отново са двойка. Тези дни обаче бившата водеща на "Папараци" отново привлече вниманието към себе си с интересни фотоси във Facebook.

За Хелоуин тя се преобрази в сексапилна булка вампир. Николета позира в обятията на младоженец вампир. Кадрите недвусмислено показаха, че на тях е Ники Михайлов, въпреки че част от главата му е изрязано от снимката. Той я е прегърнал с лявата си ръка, на която ясно се вижда прословутата татуировка, а от лицето му е се вижда долната половина. Дори за най-големите скептици е ясно, че Николета Лозанова е в прегръдките именно на футболиста. Двамата имаха връзка преди няколко години.

След раздялата им плеймейтката започна връзка с неговия колега Валери Божинов и дори мина с него под венчило. Роди им се дъщеричка - Никол, но семейното щастие бе помрачено и семейството се разпадна. След раздялата слуховете свързваха плеймейтката с редица популярни мъже, но клюките бяха без сериозни доказателства. Николета не остана дълго сама и се върна в обятията на Ники Михайлов, който пък бе прясно разделен с Алисия, която също има дете от Валери Божинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase