Бени Медина с Джей Ло. Снимка: Reuters
fallback

Американски актьор обвини музикалния и телевизионен продуцент Бени Медина, че се е опитал да го изнасили преди девет години, съобщи АФП. Адвокатите на Медина отрекоха обвинението, съобщава БТА.

Актьорът Джейсън Дотли, който е на 36 години, твърди, че Бени Медина се е опитал да го изнасили през декември 2008 г. в къщата си в Лос Анджелис, където го поканил с приятел. След това го заплашил, че ще убие съпруга му.

Дотли разказа пред сп. "Пийпъл", че се е чувствал безпомощен, защото така може да се държи само човек, който няма никакъв страх от последици. "Това не може да е бил първият му път", добавя Дотли.

Бени Медина е изградил кариерите на много звезди, сред които Дженифар Лопес. Той е работил с Принс, Мадона, Чака Кан. Неговият живот вдъхновява сериала "Свежият принц от Бел еър". Бил е мениджър на Уил Смит и Марая Кери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

лицемерни глупости

преди 6 години

Глезотии ,то в цял свят е така. Седнали да реват че малко ги по оправили . Ами че то няма известен певец ,актъор та дори политици да не са лягали .В Комунизма всичкото в естрадата са лягали с другари за да ги пускат на запад (да летят ,не да ги слушат международно).Тая лелка Лопез и тя нали така е пробила чрез отзаде -то си на разни рапъри продуценти и тн била е про. ста танцъорка във вариететно шоу living color .А за Марчето Кери която спи и се жени за продуцента за да се развие

11

Анонимен

преди 6 години

Чакайте сега малко ! Един актьор /мъж /се опитал да оправи друг актьор/мъж/ и заплашил ,че ще убие съпруга му /май пак мъж/ - за *** ли става въпрос бе!?

10

Анонимен

преди 6 години

Най-лесният начин да обезцениш нещо е да го разводниш- както казваше един човек: "ако е един е трагедия , но ако са сто е статистика"

fallback