Снимка: архив, Reuters
fallback

Джордж Клуни не се е снимал за кинопродукция повече от година и изглежда това не го притеснява. Актьорът дори не се и напъва да продължи филмовата си кариера, а точно обратното. Пред The Sunday Times Клуни разкри, че вече имал достатъчно пари и киното не било приоритет.

"Вижте, играх прекалено дълго време. На 56 съм и вече не съм мъжът, който обира момичетата. Но ако някой убеди Пол Нюман да се снима в The Verdict, и аз ще се включа. Актьорството беше средство, с което плащах наема, но продадох компанията си за текила за милиард долара. Нямам нужда от пари. Имам пари. И мога да се снимам само в продукции, в които наистина искам“, коментира звездата, който вече е баща на близнаци.

Като човек с гражданско съзнание Джордж не пропуска случай да коментира и политическата обстановка в Америка и възможността самият той да влезе в политиката.

"Откакто Тръмп дойде на власт, много хора ме притискат да вляза по-активно в политиката и по-точно в Белия дом.

Нямам политически амбиции. Цял живот съм бил въвлечен в политиката... баща ми ръководеше Конгреса. Смятам, че мога да помогна по друг начин, като общувам с избирателите“, сподели актьорът.

"Тръмп е доста харизматичен покрай всичките си тези ужасни инциденти. Той е истинска тв звезда. Хората не го избраха, защото е постигнал нещо, те го познаваха“, добави той.

Още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Богатството е наследило от баща си.Клуни ми прилича на онези хора,които нищо не правят,само се чудат с какво да се захванат,но да е "нещо по-така".От президент,нагоре.

11

Анонимен

преди 6 години

Като киното не му е приоритет,защо играе в киното и се излага с мижави роли?

10

Анонимен

преди 6 години

Вече готов за Президент !

fallback