Снимка: Gol.bg
fallback

Една от звездите на Боливуд лудна по Димитър Бербатов. Това е 31-годишната актриса Дипика Падуконе, която в момента е без гадже, пише "България Днес". Красавицата вече е разпитвала за най-новото попълнение в индийската Суперлига по футбол.

Най-добрият български футболист през настоящия век ще бъде голямото име в състава на Керала Бластърс. Официалният старт на новия сезон в Индия е на 17 ноември. В момента Митко все още е в Европа. Той води подготовка с новите си съотборници по испанските средиземноморски курорти.

Интересно е, че актрисата Дипика поразително много прилича на Елена, половинката на Бербо. Индийската звезда има същите изразителни очи и дълга права коса. Тя е снимала повече от 30 филма в Боливуд, където е една от най-високоплатените актриси. Участва и в голямата холивудска продукция "Трите хикса: Отново в играта". Там Падуконе си партнира с Вин Дизел и дори плъзват слухове за любовна авантюра между двамата.

Въпреки че е родена в Копенхаген, Дания, филмовата звезда следи отблизо индийската Суперлига. Преди време Дипика бе засечена по екип на трибуните по време на мач, където се целуваше с актьора Сидхарт Мали, неин сънародник. Като цяло двойничката на Елена винаги е била близка до спорта. Нейният баща е дългогодишен шампион по бадминтон в Индия. Като малка тя тръгва по негови те стъпки и се пробва в този спорт.

"Имах много стриктна програма от тренировки на корта. Тренирах всеки ден", разкрива Дипика преди да се ориентира към актьорството. Актрисата вече е поискала да се запознае с Димитър Бербатов, чиито изяви е следила и в Манчестър Юнайтед. Индийката е близка приятелка с тенис звездата Новак Джокович. Само преди година английският таблоид "Дейли Мейл" ги излови да се забавляват заедно в популярен бар в Лос Анджелис.

Вижте галерия с атрактивната Дипика тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ШибиРиби

преди 6 години

Ще топне Митето чушленцето в индийска минджa

14

Захария

преди 6 години

не е зле

13

Сандо

преди 6 години

видяла е колко му е голям и дебел и мераци големи ... за портофейла говоря, да се си помислите нещо друго

fallback