Снимка: VIP Brother
fallback

Кубинецът Алфредо Торес напусна шоуто VIP Brother на крачка от големия финал. Той получи най-нисък зрителски вот и си тръгна със сълзи от сцената, след като бе посрещнат от своите деца.

Поредните номинации и игри обаче не промениха с нищо скандалната обстановка в къщата в Нови хан. Имаше си обичайните скандали и обичайните изцепки на Мегз.

Дизайнерката поиска да се завърне в играта, но след като не й разрешиха спретна според нейните виждания бойкот - седя над 8 часа на диванчето в изповедалнята. Мегз отказваше храна и вода докато не поговори със Сашка Васева, която я убеди, че трябва да поддържа тялото си здраво.

Дани Златков и Тото пък решиха да се "гъбаркат" с шеф Петров. Те скриха джапанките му, намазаха му четката за зъби с лук, което очаквано доведе до конфликт, който ще бъде разкрут в пълния му блясък тази вечер.

Петров обаче не се посвени да изрече поредната порция клетви и закани.

"Маратонките заминаха. Аз имам хора... ще ги намерят, ама тия не знам кой ще ги намери. Взета ми е едната маратонка и едната джапанка. Боклуци. Аз ще им изкривя главата. Аз да нямам с какво да ходя. Дано пукнат като излязат от тук", каканиза шефът.

И за пореден път се закани, че няма да готви за никого в тази къща.

И този сезон няма да мине без изпитвания, като участниците ще трябва да отговарят на въпроси от матурите за 4 клас. Досега през годините сме ставали свидетели на тотална липса на обща култура, както и на "велики" географски открития.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Mariec

преди 6 години

Тайно и полека,народа изпростя с няколко века......оглупяваме бавно,неусетно почти.....

26

Анонимен

преди 6 години

До кристакакво има да те разочарова. и тя е останала без пари,явно. не си ли я виждал да пълни багажника в метро и да зарежда магазина си. може това да го има сега за втора работа.

25

до 21 с пържолката

преди 6 години

Толкова ти разбира главата за свинска вратна пържолка...То затова му се вика кулинарно изкуство, защото белят лука и пържат картофи...Каквото ни е предаването такъв глупав и необразован и народа...

fallback