Колаж: VIP Brother
fallback

Този сезон VIP Brother ни показва нагледно, че когато един човек иска да се изложи - има хиляди начини. Когато си мислиш, че си ВИП, а обвивката ти е фалшива - лъжата най-лесно лъсва в родно риалити.

Скандалите в къщата са ежедневие и когато си мислиш, че хората вътре са стигнали дъното - те те опровергават и копаят все по-надолу.

Шеф Петров, Ваня Щерева и Мегз достигнаха невиждани висоти в битовизма и обидите. Готвачът видя във Ваня най-големия си противник и не пропуска да я засегне в типичния си просташки стил. Взелият се за №1 в шоуто не признава никакви постижения на останалите и определи Щерева като писателката, чието творчеството е копирано и никога не би го чел. Този път и тя не му остана длъжна на тема професия, като замеси и бельото му.

"Ти пък си мърляв човек, мръсен. Виж в какво състояние ти е кухнята. Нали един човек се познава по отношението към храната. В твоята кухня е хаос. А няма да коментирам как ти изглеждаха гащите като влязох в банята да си мия зъбите", атакува го блондинката.

Петров отвърна, че си ги сменял всеки ден за разлика от нейните дънки. "Като гледам бельото как си сушиш ми се гади. Няма такава повлекана. Ти ще свършиш с бутилката между краката и две котки. Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба.

Сред жените, които миришат попадна и Мегз, която също използва вече всеки повод да крещи на Петров. И заяви, че в следващите дни смята да мине в тотална контраатака заради обидните квалификаиции на шефа.

"Превърнахме се в изроди", призна Петров в момент на просветление.

Спряганата за някаква арабска принцеса Енджи Касабие пък дори не може да прикрие злобата си към дизайнерката Миглена Каканашева и сипе люти закани. Най-често зад гърба, в компанията на извисената плеймейтка Джулиана Гани.

Не случайно и феновете на предаването започнаха да се шегуват, че победител ще бъде последният останал жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 6 години

Niakoi gleda li tazi prostotiq

56

Това е

преди 6 години

Най- гадният бардак,официално защитен като телевизионно ,противно и смрадливо зрелище.Разврат,мръсотия,скандали и човешко падение.Много наши видни изпълнители се подмамиха там за пари и зрелища и станаха за подигравка. Явно гладни и залязващи звезди.Печално.

55

Чичо

преди 6 години

Добре че не го гледам, а чат пат чета платените реклами по новинарските сайтове и то само ако са водеща новина. Това предаване има отрицателен рейтинг, то не привлича нови зрители, а дори отблъсква онези които евентуално биха го гледали в бъдеще.

fallback