Кадър: Нова тв
fallback

VIP Brother продължава да изумява с напрежението и скандалите между звездите, които се събраха под покрива на къщата в Нови хан. Този път на пиедестала излязоха шеф Петров и Тото.

Готвачът бе засегнат от Ваня Щерева, че застава зад печката само, когато има изобилие от продукти. В познатия си стил, Петров започна с коментарите си зад гърба на Ваня и направи на пръв поглед безобидна асоциация между писателката и майката на Тото.

Музикантът превъртя и тръгна да бие шефа, който видимо се стресна от агресията му.

"Ще те размажа като лайно! Няма да говориш за майка ми, нещастник", крещя Тото и бутна готвача.

Той бързо бе привикан в изповедалнята да се успокои. Той осъзна, че е прескочил границата, но пък бе категоричен, че няма да се извинява за думите си.

Рапърът и шеф Петров по-късно се прегърнаха, но Тото бе твърд, че в следващите дни ще ограничат до минимум общуването си в къщата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Методий

преди 6 години

Мога да кажа, че чалга певачката Тото е едно позьорче, което се прави на мъж. Като го хвана, боя се, че ще го разплача за пореден път.

54

И

преди 6 години

Защо сте толкова наивни да не кажа ***. Всичко е режисирано.

53

Анонимен

преди 6 години

Аз пьк смятам хората да спрат да гледат тези простотии турските и индийски сериали защото не струват банални са тьпи са и са по всяка телевизия а Диема фемили този канал е пьлен с простотии Турски и индийски сериалиТурските и индийски сериали са вредни за здравето и са опасниДа ги спрат завинаги защото са пьлна 0 пьлна трагедияСмятам само че Турският сериал Опасни е супер но и той взе да става лигав съвсем малко и банален обаче си го бива Другите турски сериали са пьлна 0

fallback