Снимка: сп. Love Style
fallback

Волейболният национал Теодор Салпаров и Ралица Паскалева, която нашумя с ролята на д-р Галя Стилянова от сериала "Откраднат живот", вече не крият връзката си. Дори напротив, отношенията им отиват в много сериозна посока.

"С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца. Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си красота. Тя е много земна, скромна и чиста, истински ангел и е доста по-различна от повечето жени в днешно време", хвали я Салпаров пред сп. Love style.

Влюбените все още не живеят заедно, защото Теодор в момента е в Бургас, където стана играещ спортен директор на волейболния шампион "Лукойл Нефтохимик". Когато идва в София, остава в дома на любимата си. Тя също пътува постоянно до морския град, така че далечното разстояние не е пречка за любовта им.

"Много бих искал да се радвам на още деца – две ще е най-добре. Ралица определено притежава качествата, които бих искал да има майката на бъдещите ми наследници, така че рано или късно и това ще се случи. Не съм се замислял дали бих се оженил отново, след като вече имам един брак зад гърба ми, само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива постепенно, без да бързаме", казва още волейболистът.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Велин

преди 6 години

Ще имат мега яките деца сто про супер готини са и двамата

13

Анонимен

преди 6 години

Аз искам само да й покажа как се прават

12

vsdjudjsj

преди 6 години

Посредствена актриса... Игра в 1-2 сериала и много и порастна работата.

fallback