Снимка: Фермата
fallback

Малко преди старта на третия дуел за оцеляване във "Фермата" между Мишо и Иван Гинчев в неделя вечер, водещите Иван и Андрей обявиха, че Владимир Каролев излиза от шоуто.

"Владо Каролев изживя своите 3 седмици и за него приключението приключва днес", обясниха те. Каролев оглави фермата още в самото начало на предаването и приложи опита си на мениджър при разпределянето на задачите и организацията на работата.

Специалният му статут му позволяваше да дава имунитет от дуел на двама фермери всяка седмица, но не му даваше право да се състезава за голямата награда и да се съревновава наравно с останалите участници.

Участниците го изпратиха с подарък – чаршаф с ръчно написано послание, а той обеща да присъства и да ги подкрепя на всеки дуел до края на сезона.

По време на дуела в неделя вечер Каролев бе един от тримата защитници на Мишо, заедно с Божидара Бакалова и Иван Сапунджиев. Това обаче не му донесе късмет и с изгубени 4 от 5 битки Мишо беше разгромен от емигранта Иван Гинчев, когото сам призова на двубой.

Мишо игра с контузия на крака, която си причини сам по време на футболен мач. Независимо от състоянието му обаче, останалите фермери и техният ръководител за седмицата – Алек, не проявиха милост и го пратиха на Арената, като отговор на грубото му поведение спрямо жените, непрекъснатите скандали и отказа му да изпълнява ратайските си задължения.

След две седмици, изкарани във фермата, Мишо излиза удовлетворен от представянето си.

"Фермата" този сезон е уникална – като ненаписана приказка – влизаш вътре, отваря се корицата и вътре има начало и край. За тези две седмици, в които бях вътре, беше страхотно", коментира сливналията излизането си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

***,по-***,Мьишо...Произлезли сме от катерици :)))))))))))))))) разпрааа Мьишлето

10

чаО

преди 6 години

То чеченката (въпреки че тембъра и е като дишала хелий от балон)говори по разбираем български език от Мьишата.И визията и говора му е като че ли не само жена му е рускиня а и майка му.Противен ми стана със съветските символи които натрапваше в български формат.А характерче-отврат.

9

ХАХА

преди 6 години

Яз ли бях кьорав или пишещия статията!Трима били подкрепили Мишо!Аз ги броих петима.Ама простено е.Тук се пише наизуст,копи,пейст и т.н.

fallback