fallback

Никол Шерцингер все повече говори за сватба, но дали ще е с Григор?

Певицата даде поредния сватбен залп, този път пред португалския в. "Рекорд". Тя заяви, че мечтае да чуе Менделсон и че е щастлива с мъжа до нея.

"Прекрасно е, когато някой се отнася добре с теб", заявява певицата пред изданието, цитирано от "Гонг". 

Гришо и Никол се събраха преди две години след неуспешни връзки преди това. Никол бе дълги години до пилота във Формула 1 Люис Хамилтън, а Гришо прекрати отношенията си с колежката си Мария Шарапова.

Наскоро Шерцингер разкри, че в момента набляга на свои проекти, свързани с кариерата й, но си пожела до пет години да създаде семейство.

След като в началото на годината британските таблоиди гръмнаха, че Григор и Никол са скъсали окончателно, двамата в момента отново са на крилете на любовта. Те изкараха романтична почивка през лятото на остров Капри, а папарашките снимки недвусмислено показаха, че в отношенията им нищо не скърца.

Двойката в нито един момент не коментира дали е имало разрив между тях.

В момента Шерцингер е съдия в X-Factor, а българинът се готви за участието си на турнири в Азия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Шоп

преди 6 години

До :) :)то се разбира защо плаща и какво очаква от Григор--------------Обясни какво очаква на нас, неразбиращите?Да не би да очаква Григор да отиде с него на хижа в тайгата за рождения му ден?Като Путин и Медведев?

48

Обективно

преди 6 години

На нашето момче му липсва мама, има си и термин за това състояние-"Едипов комплекс" Време е вече да приключва с тая хубава, но застаряваща кака, и като цяло нездрава връзка...

47

Анонимен

преди 6 години

На 50 години ще е! Детето ще е на 10 години.Но виж я тя на 50 години няма прилича на баба.Ще е още по-красива.Тя на колко години е? Много деца тръгват 1 клас и майките им са на толкова години.Какъв е проблема?Що за консерватизъм що за безобразие. В годините да ви е проблема. Не е ли от съществено значение да се обичат и разбират. Ако е на 20 какво гаранция ли че няма си роди детето и няма го гледа или няма да му го дава да го вижда. Ако така разсъждаваш проблемите тепърва предстоят.

fallback