Снимка: Instagram
fallback

Фърги (42) и Джош Дюамел (44) официално са разделени! Двойката сподели пред "People", че слага край на 8-годишния си брак и в подкрепа на твърдението си звездите махнаха халките си.

"Ние се обичаме и уважаваме, но решихме да разделим пътищата си по-рано тази година. За да може семейството ни да се приспособи към ситуацията, решихме да запазим случващото се в тайна за известно време, преди да го обявим публично. Ние винаги сме били и ще бъдем обединени и ще се подкрепяме като семейство“, казаха в официалното съобщение звездите.

Новината идва седмица, след като Фърги се присмя на слуховете, че е бременна с второ дете.

"Чувала съм много слухове за това. Нямам идея какво ме чака в бъдеще", коментира тя пред 103.5 KTU.
Фърги и Джош не са позирали отдавна като двойка. През януари те празнуваха 8-ата си годишнина като съпрузи, а Дюамел сподели семейно селфи, на което написа: "8 години! Обичам те, бейби".

Двамата се запознаха през 2004 г., след като Фърги и бандата ѝ се появиха на шоу на Джош в Лас Вегас. Годежът дойде през 2007, а през 2009 се венчаха в Малибу. През 2013 семейството се сдоби със син – Аксел.
Малко след като се омъжи, Фърги разкри, че е бисексуална.

"Мисля, че жените са красиви. Забавлявала съм се много с жени и не се срамувам от това. Работата е там, че също така обичам и надарени мъже. Фактът, че харесвам жени, не означава, че ми е позволено да имам афери. Научих от терапевта си, че това също е изневяра, няма значение, че е с жени. Затова си имаме правило", разкри преди години пред сп. "Advocate" певицата.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback