Снимка: Личен архив
fallback

Тодор Батков-младши ще навлезе в модния бизнес със собствен бутик, който ще бъде открит следващия месец с изискан коктейл с ВИП гости, пърформанс на живо и модно дефиле.

На ревюто ще бъде представена ексклузивна модна колекция от тоалети от обработена кожа, както и от кожа с естествен косъм от лисица, заек, астраган, норка, визон, мармот, ондатра, рис, нутрия, агнешка напа, агнешка тула, чинчила, вълк, кенгуру.

В самия магазин ще бъдат изложени над 2000 артикула.

"Всички дрехи се произвеждат в ограничени бройки – между 4 и 8 броя, като дизайнът няма да бъде повторен – гарантира уникалност“, разкри Батков-младши за начинанието си.

Той ще притежава единствения магазин в София, специализиран във висша мода от естествена кожа, със и без косъм, като клиентите ще имат гарантиран произход и качество на материалите, а за редките кожи ще бъде предоставян и сертификат.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

яЗЕКА

преди 6 години

Toчно така. Знае Батков как се перат пари...Чукни днеска 5 палта по 10 бона на апарата...айде - изпрал е милиончетата на тати тоя месец. Очаквам след няколко месеца при Гала да се похвали с печелившия бизнес.

8

Анонимен

преди 6 години

Еколозите и природозащитниците жив ще те изядат!

7

Анонимен

преди 6 години

Учи в Лондон да ми открива холдинг Чистота, кръчми, сега моден бизнес. Това и без да съм ходил да уча в Лондон може да ги направя. Дай някакво ноухау, стига с тези ганьовски номера, ако откриеш и една розоварна и циркът да е пълен!

fallback