Снимка: Facebook

Утре Сашка Васева ще мине по червения килим и ще се кичи със званието ВИП в шоуто VIP Brother. Само по себе си това не е някакво бедствие, защото това риалити се оказа добър финансов източник за редица наши популярни личности. От всички сфери на живота.

Сашка обаче попада в нашата рубрика заради медийните си изказвания, които си противоречат с действията й. Не е първата, не е и последната. Но пък хигиената с медиите може да бъде далеч по-добра.

Дълги години Сашка ни обясняваше, че няма да влезе във VIP Brother, защото имала клаустрофобия. Покрай своята петдесетгодишнина пък даде интервю през октомври миналата година, в което, заяви, че не иска хората да я разпознават на улицата и иска живот на нормален човек.

Какво се промени за тези няколко месеца? Ами нищо, просто някой лев отгоре може да заличи и клаустрофобия и желания. А иначе е много просто - не лъжеш публиката със сладникави и философски разсъждения и си част от родния шоубизнес. Независимо дали си била известна преди 20 години.

И за финал - животът на нормален човек не преминава между четири стени и десетки камери, които само в тоалетната не те следят. Този живот е паралелен и хората по улиците ще те разпознават. И закономерно е новият гост в рубриката на Tialoto.bg "Бедствие на седмицата".

Още новини за звезди четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase