Снимка: Facebook
fallback

Новата изгора на бизнесмена Християн Гущеров – Светлана Василева, ще направи всичко възможно да дари любимия си с дете, твърди "Монитор".

Oще по темата

Еротичният модел е заедно с милионерския син от три седмици, но вече живее с него в дома му в Бояна, в който допреди няколко седмици се разпореждаше Мария.

Бракът на Гущеров с фолкпевицата обаче издържа само две години, а от няколко месеца те окончателно се разделиха.

Фактът, че Гущеров е отворил портфейла и лукса на имението си за плеймейтката бе потвърдено от самата нея, а двойката вече споделя и общи кадри в социалните мрежи.

Междувременно бившата муза на Християн – Мария, също копнее за тръпката отново да гушне рожба. Чаровното миньонче вече крои планове за ново семейство, като засега не издава кой е мъжът до нея и готов ли е да дари 9-годишната ѝ дъщеричка Марая с братче или сестричка.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

правилното заглавие

преди 6 години

Някаква си никаква Светлана Василева с мераци да върже един балък с пари.

21

АБВ

преди 6 години

Тази жена не иска дете само от Гущеров. Тя иска деца от поне десетина богаташи за да си осигури охолен живот до дълбока старост. Разбирам я, но не разбирам какво харесват богаташите в нея!

20

Eлена

преди 6 години

До снайпера:Чия опашка рекламираш?Ако е гущеровата,че тя се не вижда,не благодаря!И защо смяташ,че всички са с кифленски желания?

fallback