Снимка: Facebook
fallback

Николета Лозанова напуска телевизионния таблоид "Папараци". Самата тя сподели новината в социалните мрежи, като загатна, че няма да напуска ефира.

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!"

Най-вероятно плеймейтката ще бъде лице на ново шоу, не става ясно каква ще бъде и съдбата на "Папараци".

Един от слуховете е, че щафетата ще бъде поета от Венета Райкова. Истината ще лъсне след малко повече от две седмици, когато трябва да стартира новия сезон на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Вуте

преди 6 години

Да е жив и здрав Никито Михайлов да я рантути таа, и она нема нужда да бачка. Она си а била така цел живот, от чучур на чучур.

8

Wow

преди 6 години

Предаването и особено интервютата на Патрашкова бяха изключително интересни, дано поне тя остане или си направи собствено предаване. Иначе Николета си е супер, така и не разбрах тази злоба от къде дойде..

7

www

преди 6 години

До АнонименЩото има хубав ***!!!

fallback