Снимка: Instagram
fallback

Фолкпевицата Мария попада в рубриката ни бедствие на седмицата не заради конкретен повод, а с поведението си през последните няколко месеца.

След раздялата й с Християн Гущеров тя е като отвързана. Сякаш семейният хомот я е възпирал да покаже истинската си същност, която обаче не подхожда кой знае колко на една майка.

Oще по темата

Старозагорката сякаш използва отварачката да отпуши духа от бутилката. На участия ходи със сценичен тоалет, който подхожда за спалнята, преди няколко седмици ни се надупи от Слънчев бряг, а в средата на седмицата атакува с нов кадър - само по гащи. Еротика ли е да го опишеш. А някъде между тези кадри организира рождения ден на дъщеря си Марая...

Не е ясно дали тя вижда мама в профилите в социалните мрежи, дано са й спестени. Не че приятелчетата й в някакъв момент няма да я подкачат на тази тема, просто е неизбежно.

А майката трябва да бъде пример за дъщеря си, без да го играем някакви морални стожери. Но когато тя по-често е по бельо, вместо с микрофон на сцената - иди обяснявай, че работата го изисквала.

За съжаление, изпълнителката по-скоро се държи като жена, която търси мъжко внимание като за последно...

Гласувай чар или бедствие е поведението й в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

kolio99

преди 6 години

това е ...НОВИНАТА!

22

чичо Манчо

преди 6 години

"Сценично" поведение на.....карабатак! :-D

21

Mariec

преди 6 години

Гордеем се с нашите "vip" ове

fallback