Снимка: архив, Reuters
fallback

Актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли са спрели процеса по развода си, съобщава Us Weekly.

"Разводъэт сега не е актуален(...) В продължение на няколко месеца те не са правили нищо, за да възобновят този процес и никой не мисли, че те ще се се заемат отново с него“, разказва източник пред  изданието.

Oще по темата

Според него Джоли е споделила с приятели, че разглежда възможоността да се събере със съпруга си, ако той демонстрира, че сериозно се отнася към семейните отношения. Това било свързано с отказването на Пит от алкохола и другите му зависимости.

"Той е станал трезв и е преобрази живота си, за да я спечели отново“, заявил източникът. По негово потвърждение Пит разбрал, че има проблем, който трябва да реши.

"И това беше всичко, което тя искаше“, добавил близкият до звездите. За сдобряването на двамата е допринесло и интервюто, което даде Пит за  GQ. Там той споделя за проблема си с алкохола, пише Daily Mail.

Анджелина и Брад се ожениха през август 2014 г. Двамата възпитават шест деца – три биологични и три осиновени. През септември миналата година Джоли подаде молба за развод след семеен скандал по време на частен полет.

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Грамотна

преди 6 години

Петя, това не е първата ти неграмотно написана статия! Не се пише прЕдвижили, а придвижили. Има речници! За съжаление, нивото на българските журналисти е под допустимия минимум.

1

Love UK

преди 6 години

obi4at se na 10000000000000000%

fallback