Снимка: pixabay
fallback

Казват, че стилът не може да се научи. Той не се копира, не се насажда изкуствено – човек просто се ражда с усет за красивото.

Стилът и вкусът важат не само за облеклото, но и за обзавеждането. Някои хора правят редица грешки в подредбата и декорацията на дома, които издават липсата на вкус.

Кои са най-често срещаните грешки в обзавеждането, които хората със стил не допускат?

Те не се страхуват от контраста

Хората без никакъв усет към стил и съчетания разчитат на предварително определени строги рамки. Само така ще са сигурни, че са на прав път, понеже сами не могат да преценят.

Най-често тези хора носят черни дрехи, защото знаят, че черното е винаги актуално и не може да се сгреши при съчетанието му с... черно. Същото важи за бялото, бежовото, пясъчните нюанси, кафявото. Хората без собствен вкус носят предимно именно тези цветове и се страхуват да експериментират.

Именно заради това и домовете им са обзаведени според определени скучни рамки.
Хората с вкус и стил от друга страна обаче не се страхуват от контраста. Знаят как да си играят с цветовете и провокативните нюанси и това е страхотно. В техния дом винаги има какво да ви изненада. А и енергията тече по-леко в обзаведени по този начин жилища.

Те не се съсредоточават върху телевизора като най-важна вещ

Ще познаете жилището на хората с вкус по това, че телевизорът не заема централно място. Той е просто вещ, необходимост, която дори не е задължителна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

младен

преди 6 години

"Те не се съсредоточават върху телевизора като най-важна вещ"Тъй като обожавам да гледам дръпнати филми с перфектно качество и звук, точно върху ТВ-то и аудиото смятам да се съсредоча и да заемат централно място в хола."Той е просто вещ, необходимост, която дори не е задължителна."Само някой да помисли над следното изречение с взаимно изключващи се елементи.Нещо като "абе то е добро но за сметка на това е ефтино". Само пълен *** може да напише тази статия!.

5

Месалина

преди 6 години

Олееее! Конкретно бежаво, кафяво, екрю и нюансите им са цветовете, които дори всичките да ги употребиш в интериора няма как да сгрешиш. Ако на техен фон сложиш само като акцент едни тъмно сини или *** завеси е едно, но да си нашариш дома, само и само да не те помислят за скучен е ..аси глупостта. Да не говорим за влиянието на определени цветове.

4

Жокер

преди 6 години

Ако пишман авторите прочетат малко специализирана литература, преди да пишат подобни статии, те ще научат, че най-изисканите домашни интериори в скъпите частни имения, най-често са издържани в различни нюанси на бежовото, светложълтото,в екрю, в някои типично "пясъчни" цветове.Хайде със здраве, и се учете, преди да давате акъл на останалите!

fallback